Aanvraagformulier elektronische pakbon

Hieronder kunt u een formulier invullen voor ontvangst van de elektronische pakbon. Velden met een * zijn verplicht. Voor de praktijk zijn hier geen kosten aan verbonden.
De door u ingevulde gegevens zullen alleen worden gedeeld met onze ICT ondersteuners teneinde de aansluiting te kunnen realiseren. U krijgt van ons een bericht als de aansluiting een feit is.
Het aanvragen van de elektronische pakbon van Covetrus (voorheen Henry Schein) dient u rechtstreeks bij Covetrus te doen. 
 
   
Heeft uw praktijk meerdere vestigingen? *:
   
Zo ja, heeft elke vestiging zijn eigen PMS?:

   
Welk softwarepakket gebruikt u? *:
   
 
Voor de aansluiting hebben wij ook het VetCIS ID van de praktijk nodig. Dit ID staat in de overeenkomst die u bent aangegaan toen uw praktijk werd aangesloten op VetCIS. Indien u het VetCIS ID niet weet dan is dit op te vragen bij Zetsolutions (https://www.zlogin.nl/support). Indien het nummer wel bij u bekend is, kunt u dit hieronder invullen.
 


De volgende leveranciers kunnen een elektronische pakbon versturen: Aesculaap, AST Farma, Boehringer Ingelheim, Dopharma, MSD en Virbac. Hieronder kunt u per leverancier het klantnummer invoeren: