Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim Animal Health heeft als doelstelling het ontwikkelen en op de markt brengen van nieuwe producten om de gezondheid en welzijn van dieren te verbeteren.
 
Onze aandacht gaat uit naar de vijf sectoren: rundveehouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij, gezelschapsdieren en paarden.
De ontwikkeling en productie van onze farmaceutische producten en vaccins vindt met name plaats in Duitsland en de Verenigde Staten. Er wordt nauw samengewerkt met universiteiten en onderzoeksinstituten. Op die manier kunnen wij optimaal inspelen op vragen en behoeften van dierenartsen, professionele veehouders en diereneigenaren en hen innovatieve, kwalitatieve producten en services bieden.
 
Om nog beter in staat te zijn de gezondheid van zowel mens en dier te verbeteren, investeren wij in langdurige relaties met dierenartsen, diereneigenaren en andere belanghebbenden. Het is voor ons belangrijk om samen met de gebruikers van onze producten te werken aan de ontwikkeling van kennis, kunde en rendement binnen de sectoren. Want gezondheid is meer dan het toedienen van producten die diergezondheid en dierwelzijn verder vergroten.