Kernfarm B.V.

In 2014 is Kernfarm opgericht door de drie broers Tim, Diederik en Gijs van Rijn. Kernfarm is een revolutionaire groothandel in veterinaire geneesmiddelen en ontwikkelt zich snel als farmaceut; een frisse wind in het veterinaire farmaceutische landschap.

Met een persoonlijke aanpak luisteren we naar dierenartsen en lossen problemen daadkrachtig en creatief op. Van innovatieve handels initiatieven tot nieuwe product registraties voor producten met een relatief kleine markt.

Kernfarm focust zich met name op vaccins die voor grote partijen niet interessant zijn. De markt rond preventie tegen een specifiek ziektebeeld kent een beperkt aanbod, met weinig spelers. Specifieke problemen, vallen nu vaak tussen wal en schip. Kernfarm zet daarom in op bredere beschikbaarheid en innovatie. Een voorbeeld is FIXR®, onze eigen lijn geregistreerde vaccins die is ontstaan binnen 5 jaar na oprichting van Kernfarm. We zijn er trots op dat we in deze korte tijd een eigen productlijn in de markt hebben gebracht. Het geeft weer hoe wij te werk gaan. Anders denken, durven en doen. 

Iedere dag opnieuw worden we uitgedaagd en gedreven door uiteenlopende vragen. We zoeken graag de samenwerking op. Met dierenartsen en veehouders. Met een wereldwijd netwerk van farmaceuten en producenten. Samen gaan we op zoek om zo snel en goed mogelijk het juiste vaccin beschikbaar te hebben. Dat doen we transparant en we geven niet op. Juist die persoonlijke benadering en het extra stapje dat we kunnen zetten maakt het verschil.